Политика за връщане

Общи условия

 

Всеки клиент, закупил продукт или услуга през този сайт, има право да изиска подмяна на услугата или частично и/или пълно финансово възстановяване, при несъответствие на услугата с договореното/поръчаното.

Нашата Политика за връщане и замяна е със срок 30 дни. След изтичането на 30 дни от направена поръчка през този сайт, ние не можем да удовлетворим клиентски изисквания за подмяна на услуга или възтановяване на финансови средства.

Продуки и услуги, които подлежат на подмяна, частично и/или пълно финансово възстановяване:

  • Индивидуални тренировъчни програми
  • Индивидуални консултации
  • Индивидуални хранителни режими

Продуки и услуги, които не подлежат на подмяна, частично и/или пълно финансово възстановяване:

  • Всички продукти в електронен формат, които могат да бъдат изтегляни и не са индивидуални програми
  • Продукти и услуги, закупени с намаление и/или повреме на промоция
  • Ваучери и подаръци

 

Възстановяване на финансови средства

 

Всеки клиент има право да направи запитване за възстановяване на финансови средства, предоставени в замяна на продукт или услуга от този сайт. За да бъде удовлетворено това искане, клиентът трябва да предостави писмено доказателство за направена поръчка от този сайт – имейл потвърждение за направена поръчка, банково извлечение и други. Доказателството за направена поръчка трябва да включва и датата на която е направена поръчката. В случай, че такава липсва, ние не можем да удовлетворим искането за възстановяване на каквито и да било финансови средства. 

За да направи запитване за възстановяване на финансови средста, предоставени доброволно от клиента в замяна на продукт или услуга от този сайт, клиентът трябва да попъли формуляра, който се намира на страница „Контакти“ от този сайт, като изрично упомене в заглавието едино от следните неща: „Рекламация“, „Подмяна на услуга“, „Връщане на продукт“, „Възстановяване на финансови средства“ или друг подобен термин, който ясно да обобщава направеното запитване.

След като получим запитването, в рамките на 10 дни ще се свържем с клиента по имейл или по телефона, за да потвърдим или отхвърлим направеното запитване. 

В случай, че клиентското запитване за възстановяване на финансови средства бъде удобрено, в рамките на няколко дни ще бъде направена транзаксия по картата на клиентът, който той/тя е използвал/а при закупуването на съответния продукт или услуга. 

Не сте получили парите си обратно

Ако не сте сигурни дали сте получили парите си обратно, първо проверете банковата си сметка.

Ако в рамките на 5-7 дни няма постъпление по банковата Ви сметка, свържете се с Вашата банка и едва тогава с нас на contact@tsvetifit.bg

Продукти и услуги на промоция

Клиентите могат да предявят искане за връщане или подмяна на продукти и услуги, които са на редовна цена. Продукти и услуги, закупени от този сайт повреме на промоции и намаления, не могат да бъдат върнати или подменени. 

 

Ваучери и подаръци

 

Всеки продукт или услуга, маркиран като „ваучер“ или „подарък“ повреме на поръчка през този сайт, може да бъде заменен, но не и върнат. За да бъде удовлетворено искане за подмяна на ваучер или подарък, лицето направило поръчката трябва да изпрати запитване като попълни формуляра на страница „Контакти“ от този сайт и изрично упомене „замяна“ и „ваучер“ или „подарък“ в направеното запитване.

След като получим запитването, в рамките на 10 дни ще се свържем с клиента по имейл или по телефона, за да потвърдим или отхвърлим направеното запитване. 

 

Имате въпроси?

 

Свържете се с нас на contact@tsvetifit.bg при всякакви въпроси, свързани с връщане и замяна на продукти и услуги от този сайт.

Абонирай се за получаване на имейл известия