По-стегнато и оформено тяло

само за 30 мин на ден

нова програма за вкъщи

Тренираш от вкъщи, но не виждаш резултати?

Искаш стегнато дупе и корем?

Писнало ти е от кардио и коремни преси?​

Кажи ЗДРАВЕЙ на твоето по-стегнато и оформено тяло

САМО ЗА 30 МИНУТИ НА ДЕН

с тренировъчна програма POWER UP

Какво не работи при домашните тренировки

Повечето тренировки за домашни условия са или твърде кратки, или прекалено динамични. Така задачата „оформено тяло“ става все по-трудна, а мисията „стегнат корем“ почти невъзможна. С тренировки за “плочки” и дупе само губиш време и пари. Тези методи на трениране не водят до съществени и дългосрочни резултати.

Как да стегнеш и оформиш тялото вкъщи?

Постигаш резултати тогава, когато правиш редовни тренировки и натоварваш всички мускули в тялото си. Дори и да искаш да оформиш определена проблемна зона (бедра, дупе, корем), препоръчително е да тренираш цялото си тяло, особено ако тренираш от вкъщи. Така подпомагаш по-бързото топене на мазнини и оформяне на тялото.
Искаш да си по-силна и в топ форма?
Тренировъчна програма POWER UP ще те предизвика да излезеш от зоната си на комфорт и да постигнеш формите, за които мечтаеш.

Тази 4-седмична програма е за всяка жена, която иска по-изчистено, стегнато и оформено тяло, но няма време за тренировки във фитнеса. Само за 30 – 40 минути няколко няколко пъти седмично, ще започнеш да топиш излишните мазнини и ще оформиш всяка част от тялото си – ръцете, корема, дупето, бедрата.

Не чакай. Започни още днес!

Какво казват другите за тази програма

Какво получаваш?

✓ Структурирана тренировъчна програма

4-седмична програма в PDF формат - упражнения, повторения, оборудване, почивка и т.н. Включени са 3 вида тренировки: функционални, високоинтензивни и тренировки за мобилност.

✓ Тренираш заедно с мен

Всички тренировки са на запис, с таймер и включени почивки. Така имаш възможността да тренираш заедно с мен и да си по-мотивирана. Тренировките са с продължителност от 20 до 40 мин.

✓ Тренировъчен календар

Програмата съдържа два примерни календара, за да планираш бързо и лесно тренировките си. Избираш между 4 и 5 тренировки на седмица. Така ще си мотивирана и постоянна с тренировките.

✓ Видео галерия с над 50 упражнения

За всяко упражнение от тази програма, има отделно видео. Така можеш да видиш как се изпълнява дадено упражнение и да подобриш техниката си веднага. Галерията включва абсолютно всички упражнения, включени в тази тренировъчна програма.

вземи програмата POWER UP още сега и ще получиш 

🎁​ специални бонуси 🎁

👉 Наръчник за здравословен живот ✅
👉 Наръчник за измерване на теглото ✅

POWER UP

4-седмична тренировъчна програма
49лв
  • Достъп до всички тренировки на запис
  • Достъп до видео галерия с над 50 упражнения
  • Структурирана тренировъчна програма в PDF формат
  • Примерен тренировъчен календар
  • Наръчник за здравословен живот
  • Две видео тренировки за загрявка

Коя съм аз и защо да ми се довериш

Казвам се Цветелина Митева и от 5 години се занимавам активно с тренировки и здравословен начин на живот. Аз съм сертифициран Precision Nutrition коуч, лицензиран фитнес инструктор и създател на полезно съдържание.

През годините съм преминала през различни методи и трикове за влизане във форма и по трудния начин разбрах, че “бързият” и “хитър” начин не води до трайни резултати. Животът ми пое в тотално различна посока, откакто започнах да се грижа истински за тялото и ума си. И сега искам да предам нататък онова, което научих.

Ще ти помогна да влезеш във форма, чрез комбинация от физическа активност, създаване на добри хранителни навици и промяна в начина на мислене. Без диети. Без изтощително кардио. Без забрани. 

Какво по-хубаво от това да се чувстваш добре в тялото си❤️

Често задавани въпроси

Тренировките са подходящи както за напреднали, така и за начинаещи. Всеки тренира спрямо своето темпо и ниво. За по-сложните упражнения във видео тренировките е показан алтернативен вариант, ако се затрудняваш с дадено упражнение.

Тренировките в тази програма са за цяло тяло и включват упражнения за всички мускулни групи – глутеуси, бедра, корем, гръб, гърди, рамене и т.н. Програмата съдържа 3 вида тренировки: функционални, високоинтензивни и тренировки за мобилност и баланс.

Тренировъчната програма е структурирана така, че да може да се изпълнява както от вкъщи, така и от фитнес зала. Може да тренираш заедно с мен, като си пуснеш записа от видео тренировката или ако си в залата, може да ползваш програмката за съответната тренировка – има брой серии, повторения и почивки.

Ако тренираш от вкъщи, ще ти трябват постелка и чифт дъмбели. През голяма част от времето ще тренираш и със собствено тегло, тоест няма да ти трябва никакво оборудване, освен постелка.

Достъпът до видео тренировките и отделните видеа към програмата ще са валидни до края на годината – 31.12.2023г.

Абонирай се за получаване на имейл известия