POWER ABS CHALLENGE

ЗАПИСВАНИЯТА СА ЗАТВОРЕНИ!

28-дневно предизвикателство POWER ABS Challenge

Бързи и ефективни тренировки за стегнат корем и оформено тяло

Искаш стегнат и оформен корем, но не знаеш как да го постигнеш?
Омръзнало ти е от коремни преси?
Тренировките ти са скучни, еднообразни и с много повторения?

Повечето програми за корем са кратки и се фокусират изцяло върху упражнения за т.нар. “плочки”. За съжаление, този метод на трениране, не води до съществени резултати.

Ако наистина искаш да изваеш и стегнеш корема, трябва да съчетаваш упражнения, с които да натоварваш цялата мускулатура на коремното ядро.

Готов ли си за нещо различно?

Помахай за “Чао” на скучните и мързеливи тренировки за корем и кажи “Здравей” на динамичните, интересни и ефективни движения за стегнат и оформен корем с новото предизвикателство POWER ABS Challenge.

POWER ABS Challenge ще те предизвика да излезеш от зоната си на комфорт и да тренираш по начин, който най-накрая ще ти помогне да постигнеш резултати. Предизвикателството е с продължителност 28 дни и е за всеки, който иска да опита нещо динамично, ефективно и различно. Ще тренираме цялото тяло и ще използваме корема във всяко едно упражнение. Така, без да усетиш, коремните ти мускули ще започнат да работят както никога досега. 

Старт: 3 април 2023г.

Защо да се включиш?

✓ Нови и интересни упражнения

Ще правим силови тренировки за цяло тяло, високоинтензивни тренировки, както и упражнения за баланс и мобилност. Така ще натоварваш всички коремни мускули във всяка една тренировка и ще изгориш повече мазнини в областта на корема и талията.

✓ Тренировки 4 дни в седмицата

Тренировките ще се публикуват понеделник, вторник, четвъртък и петък в затворена Facebook група. Всяка тренировка ще е с видео и ще можеш да я изпълняваш заедно с мен. Всеки понеделинк ще се включвам LIVE, за да тренираме заедно и на живо.

✓ Ще се движиш всеки ден

В дните, в които нямаме тренировки, ще имаш задачата да изминаваш определен брой крачки. Така ще почиваш активно. В края на предизвикателството ще има награди за онези, които са направили най-много крачки за 28 дни.

✓ Ще стегнеш и оформиш корема

С тренировките от това предизвикателство ще натоварваш всеки един мускул от коремното ядро, не само така добре познатите "плочки". По този начин ще постигнеш в пъти по-добри резултати, отколкото правейки само упражнения за корем.

✓ Ще се храниш по-здравословно

Само с тренировки не трудно се постига добра форма. Затова, повреме на предизвикателството, всяка седмица ще изпълняваш малки задачки, свързани с изграждането на здравословни навици на хранене.

Какво казват моите клиенти

има и още…

🎁​ Бонуси и подаръци 🎁

За всички участници в предизвикателството ще има бонуси:
👉 Наръчник за здравословен живот
👉 Наръчник за правилно измерване на теглото с кантар
👉 LIVE тренировки всяка седмица
👉 Тренировъчен планер

А за най-добрите, ще има специални награди, които ще бъдат обявени повреме на старта на предизвикателството.

Започваме на 3-ти април. Местата са ограничени!

Коя съм аз и защо да ми се довериш

Казвам се Цветелина Митева и от 5 години се занимавам активно с тренировки и здравословен начин на живот. Аз съм сертифициран Precision Nutrition коуч, лицензиран фитнес инструктор и създател на полезно съдържание.

През годините съм преминала през различни методи и трикове за влизане във форма и по трудния начин разбрах, че “бързият” и “хитър” начин не води до трайни резултати. Започнах да тренирам редовно, без изтощително кардио и омразни упражнения, и да се храня интуитивно. Животът ми пое в тотално различна посока. И сега искам да предам нататък онова, което научих.

Помагам на хората да влязат във форма по един малко по-нестандартен начин: като комбинират физическа активност с промяна на навиците и начина си на мислене. Без диети. Без хранителни режими. Без забрани. Редовна физическа активност + управляване на начина на мислене, това е моята формула за успех. Искам да я споделя и с теб.

Нека го направим заедно ❤️

POWER ABS Challenge

28-дневно предизвикателство
69лв
  • Достъп до всички тренировки и видео упражнения
  • Достъп до общност в затворена Facebook група
  • Достъп до всички ежеседмични LIVE тренировки
  • Насоки и съвети за изграждане на полезни навици
  • Материали и видеа за здравословен начин на живот
  • Готова програма, по която да тренираш и след това

Често задавани въпроси

Да, местата в това предизвикателство са ограничени.

Да, предизвикателството POWER ABS Challenge е подходящо както за напреднали, така и за начинаещи, без значение дали тренирате във фитнес зала или вкъщи. Всеки ще тренира спрямо своето темпо и ниво. За по-сложните упражнения ще има алтернативен вариант, подходящ за начинаещи.

Ако изпълняваш тренировките редовно и се справяш със седмичните задачки за изграждане на полезни навици, то ти ще можеш не само да стопиш подкожни мазнини в цялото тяло, но и ще постигнеш по-оформен и стегнат корем.

Всички тренировки от това 28-дневно предизвикателство са на запис. Така ще можеш да тренираш заедно с мен. В дните предвидени за тренировка, във Facebook групата се изпраща линк към новата тренировка. А веднъж седмично ще тренираме LIVE, за да имаш мотивация през седмицата.

За да се включиш в това предизвикателство, ще ти трябва постелка и чифт дъмбели. През по-голямата част от времето ще тренираме със собствено тегло.

В края на предизвикателството ще получиш програма с всички видео тренировки и неограничен достъп до тях. Повреме на предизвикателството ще имаш 48 часа, за да изпълниш тренировката. Целта е да не отлагаш и да тренираш спрямо графика на цялата група.

Може да преведеш сумата по банков път. След като направиш поръчка в сайта, ще получиш пълна информация за превода, който трябва да направиш до 24 часа след поръчката. 

Абонирай се за получаване на имейл известия