POWER ABS CHALLENGE

Начало: 3 април 2023
Дни
Часове
Минути
Секунди

28-дневно предизвикателство POWER ABS Challenge

Тренировки за корем без коремни преси

Искаш стегнат и оформен корем, но не знаеш как да го постигнеш?
Омръзнало ти е от коремни преси?
Тренировките ти са скучни, еднообразни и с много повторения?

Повечето програми за корем са кратки и се фокусират изцяло върху упражнения за т.нар. “плочки”. За съжаление, този метод на трениране, не води до съществени резултати.

Ако наистина искаш да изваеш и стегнеш корема, трябва да съчетаваш упражнения, с които да натоварваш цялата мускулатура на коремното ядро.

Готов ли си за нещо различно?

Помахай за “Чао” на скучните и мързеливи тренировки за корем и кажи “Здравей” на динамичните, интересни и ефективни движения за стегнат и оформен корем с новото предизвикателство POWER ABS Challenge.

POWER ABS Challenge ще те предизвика да излезеш от зоната си на комфорт и да тренираш по начин, който най-накрая ще ти помогне да постигнеш резултати. Предизвикателството е с продължителност 28 дни и е за всеки, който иска да опита нещо динамично, ефективно и различно. Ще тренираме цялото тяло и ще използваме корема във всяко едно упражнение. Така, без да усетиш, коремните ти мускули ще започнат да работят както никога досега. 

Старт: 3 април 2023г.

Защо да се включиш?

✓ Нови и интересни упражнения

Ще правим силови тренировки за цяло тяло, високоинтензивни тренировки, както и упражнения за баланс и мобилност. Така ще натоварваш всички коремни мускули във всяка една тренировка и ще изгориш повече мазнини в областта на корема и талията.

✓ Тренировки 4 дни в седмицата

Тренировките ще се публикуват понеделник, вторник, четвъртък и петък в затворена Facebook група. Всяка тренировка ще е с видео и ще можеш да я изпълняваш заедно с мен. Всеки понеделинк ще се включвам LIVE, за да тренираме заедно и на живо.

✓ Ще се движиш всеки ден

В дните, в които нямаме тренировки, ще имаш задачата да изминаваш определен брой крачки. Така ще почиваш активно. В края на предизвикателството ще има награди за онези, които са направили най-много крачки за 28 дни.

✓ Ще стегнеш и оформиш корема

С тренировките от това предизвикателство ще натоварваш всеки един мускул от коремното ядро, не само така добре познатите "плочки". По този начин ще постигнеш в пъти по-добри резултати, отколкото правейки само упражнения за корем.

✓ Ще се храниш по-здравословно

Само с тренировки не трудно се постига добра форма. Затова, повреме на предизвикателството, всяка седмица ще изпълняваш малки задачки, свързани с изграждането на здравословни навици на хранене.

Какво казват моите клиенти

има и още…

🎁​ Бонуси и подаръци 🎁

За всички участници в предизвикателството ще има бонуси:
👉 Наръчник за здравословен живот
👉 Наръчник за правилно измерване на теглото с кантар
👉 LIVE тренировки всяка седмица
👉 Тренировъчен планер

А за най-добрите, ще има специални награди, които ще бъдат обявени повреме на старта на предизвикателството.

Започваме на 3-ти април. Местата са ограничени!

Коя съм аз и защо да ми се довериш

Казвам се Цветелина Митева и от 5 години се занимавам активно с тренировки и здравословен начин на живот. Аз съм сертифициран Precision Nutrition коуч, лицензиран фитнес инструктор и създател на полезно съдържание.

През годините съм преминала през различни методи и трикове за влизане във форма и по трудния начин разбрах, че “бързият” и “хитър” начин не води до трайни резултати. Започнах да тренирам редовно, без изтощително кардио и омразни упражнения, и да се храня интуитивно. Животът ми пое в тотално различна посока. И сега искам да предам нататък онова, което научих.

Помагам на хората да влязат във форма по един малко по-нестандартен начин: като комбинират физическа активност с промяна на навиците и начина си на мислене. Без диети. Без хранителни режими. Без забрани. Редовна физическа активност + управляване на начина на мислене, това е моята формула за успех. Искам да я споделя и с теб.

Нека го направим заедно ❤️

POWER ABS Challenge

28-дневно предизвикателство
69лв
  • Достъп до всички тренировки и видео упражнения
  • Достъп до общност в затворена Facebook група
  • Достъп до всички ежеседмични LIVE тренировки
  • Насоки и съвети за изграждане на полезни навици
  • Материали и видеа за здравословен начин на живот

Често задавани въпроси

Да, местата в това предизвикателство са ограничени.

Да, предизвикателството POWER ABS Challenge е подходящо както за напреднали, така и за начинаещи, без значение дали тренирате във фитнес зала или вкъщи. Всеки ще тренира спрямо своето темпо и ниво. За по-сложните упражнения ще има алтернативен вариант, подходящ за начинаещи.

Ако изпълняваш тренировките редовно и се справяш със седмичните задачки за изграждане на полезни навици, то ти ще можеш не само да стопиш подкожни мазнини в цялото тяло, но и ще постигнеш по-оформен и стегнат корем.

Всички тренировки от това 28-дневно предизвикателство са на запис. Така ще можеш да тренираш заедно с мен. В дните предвидени за тренировка, във Facebook групата се изпраща линк към новата тренировка. А веднъж седмично ще тренираме LIVE, за да имаш мотивация през седмицата.

За да се включиш в това предизвикателство, ще ти трябва постелка и чифт дъмбели. През по-голямата част от времето ще тренираме със собствено тегло.

В края на предизвикателството ще получиш програма с всички видео тренировки и неограничен достъп до тях. Повреме на предизвикателството ще имаш 48 часа, за да изпълниш тренировката. Целта е да не отлагаш и да тренираш спрямо графика на цялата група.

Може да преведеш сумата по банков път. След като направиш поръчка в сайта, ще получиш пълна информация за превода, който трябва да направиш до 24 часа след поръчката. 

Абонирай се за получаване на имейл известия

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.