Ако искаш да

📝 тренираш по ефективен начин, който работи за теб

💛харесваш тялото си, когато се погледнеш в огледалото

🥗 се храниш здравословно, без да следваш диети и режими

🤝 имаш добра връзка с храната и тялото си

👩🏻 премахнеш срама и да влизаш уверена във фитнеса

🙏 си част от група за подкрепа и мотивация

🏋️ се научиш как се правят различните фитнес упражнения

и най-накрая да вземеш живота си в своите ръце,
без да изпитваш страх от храната и срам във фитнеса✨

Тази коучинг програма е за теб!

Авторска коучинг програма

Финес за
жени

8-седмична програма за жени, които искат стегнато и оформено тяло, без диети и изтощително кардио

Какво представлява тази програма?

Фитнес за жени е 8-седмична програма, която ще ти помогне да се научиш да тренираш правилно във фитнес залата и да се храниш по-здравословно, за да може най-накрая да влезеш в мечтаната форма.

С какво може да ти помогне?

Коучинг програмата Фитнес за жени ще ти покаже как да постигнеш твоите фитнес цели, разчитайки на себе си. Ще се научиш как да тренираш, без да хабиш време и пари за персонален треньор. Ще забравиш за диетите, ограничаващите режими и най-накрая ще започнеш наистина да се грижиш за тялото си.

8-седмична коучинг програма

Фитнес за жени

Ексклузивна групово-индивидуална коучинг програма за фитнес. Второ издание стартира през март 2024г.

Само за 8 седмици ще стегнеш и оформиш тялото си, и ще увеличиш силата си с 50%

Какво е включено

Персонален коуч

Ще работиш със сертифициран коуч и фитнес инструктор, който освен знания има личен опит и изградени стратегии за ефективни тренировки и изграждане на здравословни навици.

8 седмици

Перфектното време, необходимо да изградиш постоянство в тренировките, да изградиш задравословни навици в храненето и да поработиш над начина си на мислене.

Индивидуален план

Ще ти бъде изготвена напълно персонализирана фитнес програма в специализирано приложение за тренировки. В него ще отбелязваш тренировките и прогреса.

Насоки в храненето

Ще се фокусираме върху трудностите, които изпитваш в храненето и ще си изградиш собствена рамка на хранене, така че да се храниш балансирано, без лишения и крайности.

Затворена група

Ще работиш както самостоятелно, така и в група. Всяка седмица ще се събираме за Check in (т.нар. оперативка), а 2 пъти в месеца ще имаме обучение на избрана тема.

Обучения и материали

Чрез седмични срещи и допълнителни обучителни материали (наръчници и видеа), ще обърнем внимание на теми като стрес, емоционално хранене, поставяне на цели и навици.

С какво е различна тази коучинг програма

В много подобни програми от теб се изисква просто да следваш един тренировъчен план и един хранителен режим.

Тренираш, следиш си храненето, може би броиш калории и до там.

В коучинг програмата Фитнес за жени ще работим заедно, рамо до рамо. Ще следим твоя прогрес в залата и и звън него. И ще се фокусираме върху всичко онова, което ти е пречило до сега да постигнеш резултати - от липсата на организация до негативното мислене.

Целта е не само да си постоянна в тренировките, но и да се научиш как да изпълняваш упражненията правилно. Затова винаги ще давам подробни насоки по тренировките.

Ще заснемаш тренировките си, ще ми изпращаш видеа, ще анализираме заедно грешките и ще търсим начини да се подобряваш във всяка тренировка.

По този начин само за 8 седмици не само ще стегнеш и оформиш тялото си, но и ще знаеш кое как се прави.

И най-важното - ще си тръгнеш от тази програма по-уверена от всякога!

Здравей, аз съм Цвети

Сертифициран коуч по здравословен начин на живот, лицензиран фитнес инструктор и фитнес инфлуенсър. много често ме питат как съм успяла да трансформирам тялото си и да поддържам перфектна физическа форма.

Много често ме питат как съм успяла да трансформирам тялото си и да поддържам перфектна физическа форма.

Преди години и аз като теб се лутах в търсене на най-добрата диета и тренировки, които да ми помогнат да вляза във форма. Въпреки, че никога не съм била с наднормено тегло, тялото ми беше отпуснато и безормено. Не се харесвах и не се чувствах добре в кожата си.

Шест години по-късно, не само намерих онова, което работи за мен, но и помагам на жени като теб, да постигнат същото. Да постигнат желаната форма, чрез баланс в здравословното, без лишения и крайности. Ако аз съм успяла да го постигна, вярвам че и ти можеш!

Помогнала съм на десетки жени да влязат във форма

Прилагам методите от тази програма върху себе си и те работят!

Вярвам, че личният пример е най-важен. Как ще помогнеш на някого да постигне промяна, ако ти самият не си постигнал такава за самия себе си?!

През последните 6 години работя усърдно над себе си - върху тялото си, но също така и върху изграждането на полезни хранителни навици и правилна умствена нагласа.

Няма да те лъжа, промяната отнема време. Тази трансформация не се постига за седмици или няколко месеца. Не ти обещавам подобни резултати, ако се включиш в моята 8-седмична коучинг програма.

Но ти обещавам това: методите, от програмата, които ще приложиш на практика, ще ти помогнат да стартираш своята трансформация. Най-накрая ще успееш да задържиш постигнатите резултати и с всяка изминала година ще изглеждаш все по-добре и по-добре.

За жената, която

🚫 все си забранява любими храни, заради поредната рестриктивна диета

🚫 от години ту започва, ту спира да тренира и да се храни здравословно

🚫 постоянно се сравнява с инфлуенсърки, които тренират 5+ пъти седмично,
хранят се и изглеждат перфектно, ядосвайки се че тя не може да направи същото

🚫 все трябва да избира между здравословното и всичко останало в живота си

🚫 тренира от години, но така и не вижда резултатите, за които мечтае

🚫 или пък за често повтаря „Искам, но нямам време да тренирам“

🚫 питайки се „защо не мога да сваля последните 5 килограма?!“

Ако ти си тази жена, тук си на правилното място✅

Записванията за тази програма в момента са затворени.

Онлайн персонален коучинг с Цвети

Да започнем с това какво НЕ е персоналният коучинг, който предлагам. Персоналният тренировъчен коучинг НЕ е просто списък с упражнения, който ще купиш и след дни или седмици ще забравиш.

Нито пък е просто една тренировъчна програма.

С персоналния коучинг с мен започваш с тренировките веднага и ставаш по-добър в изпълнението на упражненията с всяка изминала тренировка. Защото аз ще съм с теб, ще те следвам и ще ти давам насоки през цялото време.


Какво получаваш?

📰Изготвяне на напълно индивидуален тренировъчен режим

📅 Стриктно следене на техниката ти на изпълнение на упражненията в рамките на 30 дни. Изпращаш ми видеа от всяка тренировка, анализирам техниката ти и ти давам ясни и конкретни насоки, които да приложиш още в следващата тренировка

👩‍🏫60-минутна консултация по телефона с мен, в която ще обсъдим всичко относно тренировъчната програма

📲 Индивидуален чат с мен, в който може да ми задаваш всякакви въпроси, свързани с тренировки и движение

📝Корекции по програмата в рамките на 30 дни, свързани с напасване на тежести, заместване на упражнения с други и т.н.

🥗 Хранително обучение „Основи на храненето“ (по желание на клиента)

Или си запиши час за безплатна първоначална консултация с мен.

Ако все още не си сигурен дали тази услуга е за теб и имаш въпроси, нека поговорим. 

Консултацията не е директно обвързана с покупка. В рамките на 30 минути ще обсъдим всичко, което те интересува относно персоналния коучинг и сам ще прецениш дали би искал да работим заедно.

Какво ще постигнеш?

С този напълно индивидуален онлайн коучинг, не само ще започнеш да тренираш редовно, но и ще тренираш правилно. Защото аз ще бъда до теб и ще ти давам напътствия за всяка тренировка.

В рамките само на един месец, ще изградиш навика да тренираш няколко пъти седмично, ще се научиш как се изпълняват повечето фитнес упражнения и за първи път ще се чувстваш уверен, че знаеш и можеш да тренираш правилно.

Ще подобриш значително техниката си, а ако тренираш вкъщи, ще оползотворяваш времето и пространството за тренировки по много по-ефективен начин. Всичко това в дългосрочен план ще ти помогне да стегнеш и оформиш тялото си, да си по-силен, издръжлив и с повече енергия. 

Повреме на този интензивен 30-дневен тренировъчен коучинг с мен, ще ти помогна да:
✅ изградиш навик да тренираш редовно
✅ подобриш значително физическата си форма
✅ усвоиш нови умения в залата
✅ подобриш техниката си дори на най-сложните упражнения
✅ станеш по-уверен в себе си и вече да не се притесняваш или срамуваш в залата
✅ се храниш по-добре, в зависимост от целта ти

Аз съм до теб във всяка тренировка

Най-важната част от работата ми с клиенти онлайн е да им помогна да подобрят техниката си при всяка една тренировка. Освен че ставаш по-добрър в изпълнението на най-различни упражнения, подробните насоки, които ти давам, ще те направят по-уверен в собствените ти умения в залата. Ще можеш да тренираш напълно самостоятелно и най-важното – ще тренираш правилно.

Както всяка изготвена тренировъчна програма, така и обратната връзка от мен е напълно индивидуална и съобразена спрямо нуждите на трениращите. Всеки клиент получава подробна обратна връзка от мен след всяка направена тренировка. По този начин дори и само в рамките на 30 дни, ще ти помогна да прогресираш от „начинаещ“ до „средно-напреднал“ в изпълнението на конкретно упражнение. А ако вече си достатъчно напреднал в залата, ще ти помогна да оправим дребните грешки, които може би сам не успяваш да забележиш.

Твоят План Individual в 4 стъпки

Стъпка 1

Попълване на въпросник
След успешно направена поръчка през сайта, ще получиш по имейл Въпросник, който трябва да попълниш и изпратиш. Така ще разбера повече за теб - какви са твоите цели и какъв опит имаш с тренировките.

Стъпка 2

Изготвяне на режим
В рамките на 7 дни от попълването на въпросника, ще получиш своя индивидуален тренировъчен план, който включва всички тренировъчни дни с брой серии, повторения, необходимо оборудване, както и видео туториъл за всяко упражнение.

Стъпка 3

Персонална консултация
След като получиш своята тренировъчната програма, ще се уговорим за удобен ден и час за да проведем консултацията. На нея ще се запознаем, ще ми разкажеш повече за себе си и ще обсъдим програмата в детайли и всякакви въпроси, които имаш.

Стъпка 4

Онлайн коучинг
В рамките на 30 дни от получаването на тренировъчния план, ми изпращаш видеа от твоите тренировки, а аз ти давам редовна обратна връзка. Коригираме техниката ти, както и оборудване и тежести при необходимост. Отговарям на всички твои въпроси в индивидуален чат.

Имаш въпроси?

Можеш да ми изпратиш имейл на 📧 tsvetifit.bg, да ми пишеш директно в Instagram/Facebook @tsvetifit или да се запишеш за безплатна консултация. 

Мнения на клиенти

Абонирай се за получаване на имейл известия