Звучи ли ти познато?

Повечето жени, които искат да променят тялото си и да постигнат мечтаната физическа форма, се сблъскват с един или всички от следните проблеми:

НЕ ЗНАМ КАК ДА ТРЕНИРАМ

Колко пъти си се чувствала неудобно във фитнеса, защото не знаеш какво точно да правиш и как да използваш уредите?

НЕ СЪМ ПОСТОЯННА

Колко често си казваш, че нямаш достатъчно време, което да отделиш за тренировки и затова все отлагаш ходенето до залата?

НЕ ЗНАМ КАК ДА СЕ ХРАНЯ

Колко често се чудиш какво и колко да ядеш преди и след тренировка? Колко протеин да приемаш? Да броиш ли калории или не?

Ако се чувстваш изгубена от години наред търсене и пробване на различни тренировки и диети, които обаче така и не водят до резултатите, които искаш, тук си на правилното място.

Можеш да посигнеш формата, за която мечтаеш, без диети и изтощително кардио.

Само за 8 седмици!

Била съм на твоето място

Казвам се Цвети и много често ме питат как съм успяла да трансформирам тялото си и да поддържам перфектна физическа форма.
Преди години и аз като теб се лутах в търсене на най-добрата диета и тренировки, които да ми помогнат да вляза във форма.
Въпреки, че никога не съм била с наднормено тегло, тялото ми беше отпуснато и безормено.
Не се харесвах. Не ми харесваше онова, което виждах в огледалото. Не се чувствах добре в кожата си. Не се хранех правилно.
5 години по-късно, не само намерих онова, което работи за мен, но и помагам на жени като теб, да постигнат същото.
Мисията ми е да помогна на колкото се може повече жени, да се движат, тренират и хранят по-добре, за да бъдат силни и да се чувстват уверени в тялото си.

Помогнала съм на десетки жени да влязат във форма

Моника

Мони е майка на малко детенце и се свърза с мен, за да й изготвя персонална тренировъчна програма за фитнеса. Само за 3 седмици редовни тренировки, тя започна да вижда резултати.

Белослава

Бел има солиден опит в залата, но имаше нужда от подкрепа и насоки. Само за 4 седмици, тя подобри значително техниката си и постигна неочаквана физическа трансформация.

Александра

Алекс се включи в 30-дневно предизвикателство, което организирах през април. С балансирано хранене и редовни тренировки, само за месец тя успя да намали обиколката на корема си.

Ти може да си една от тях

Само за 8 седмици ще стегнеш и оформиш тялото си, и ще увеличиш силата си с 50%

с моята нова ПЕРСОНАЛНА коучинг програма

ФИТНЕС ЗА ЖЕНИ

Ще стегнеш и оформиш тялото си

Ще постигнеш невероятни резултати, с тренировъчен план, изготвен специално за твоите нужди. Ще започнеш да топиш излишните мазнини. Ще оформиш корема и ще изглеждаш по-добре отвсякога.

Ще започнеш да тренираш редовно и ефективно

Ще изготвим конкретен план за действие, който да следваш всяка седмица. Така че да не си намираш извинения и оправдания. Аз ще бъда до теб и ще ти давам редовна обратна връзка за всяка тренировка.

Ще започнеш да се храниш балансирано

Ще забравиш за рестрективните диети и режими и ще започнеш да се храниш спрямо нуждите на тялото ти. Ще подобриш връзката си с храната и ще се храниш по начин, който подхранва тялото ти, но и ти носи наслада.

Ще се научиш да създаваш време за себе си

Ще се научуш да приоритизираш себе си и да си задаваш цели, които да постигаш. Ще ти помогна да планираш всяка твоя седмица, така че да изпълняваш обещанията към себе си и да постигаш повече с всеки изминал ден.

Само за 8 седмици ще се научиш да изпълняваш правилно и най-сложните фитнес упражнения

Ще ти изготвя напълно персонализирана тренировъчна програма, спрямо твоите цели, нужди и предишен опит. Ще започнеш да тренираш редовно, но и ще тренираш правилно. Защото аз ще бъда до теб и ще ти давам напътствия за всяка тренировка.

Най-важната част от работата ми с клиенти онлайн е да им помогна да подобрят техниката си при всяка една тренировка. Освен че ще ставаш по-добра в изпълнението на най-различни упражнения, подробните насоки, които ти давам, ще те направят по-уверена в залата. Ще можеш да тренираш напълно самостоятелно и най-важното: ще тренираш правилно.

Получаваш 90-дневен достъп до специализирано приложение за тренировки и следене на прогреса. Така бързо и лесно ще преглеждаш всички упражнения и ще отбелязваш прогреса си за всяка една направена тренировка.

Какво получаваш?

✔️Индивидуален тренировъчен режим

Ще ти изготвя напълно индивидуален тренировъчен план, спрямо твоите цели, нужди, предпочитания и предишен опит с тренировките.

✔️Напътствия относно храненето

Ще разгледаме и анализираме начина ти на хранене, и ще изградим рамка на хранене, която съответства на твоите нужди и предпочитания.

✔️Индивидуални и групови онлайн срещи

Ще се срещаме всеки месец, веднъж само аз и ти, и още един път с всички участнички в коучинг програмата, за да обсъждаме напредъка и трудностите.

✔️Редовна обратна връзка за всяка тренировка

Ще заснемаш видеа на упражненията си в залата, ще ми ги изпращаш, а аз ще ти давам подробна обратна връзка за всяко от тях.

✔️Ежедневна мотивация и подкрепа от мен

Ще бъдеш част от малко женско обществое, в което ще даваш и получаваш подкрепа и мотивация, за да не се откажеш от целите си.

✔️Достъп до приложение за тренировки

Получаваш достъп до специално тренировъчно приложение, в което ще отбелязваш направените от теб тренировки и ще следиш прогреса си.

Какво казват моите клиенти

Записванията за онлайн коучинг в момента са затворени!

Не пропускай следващото издание

Запиши се в Wish list-a, за да си сред първите, които ще разберат кога отваря програмата и ще получат ексклузивна отстъпка и бонуси🎁

Онлайн персонален коучинг с Цвети

Да започнем с това какво НЕ е персоналният коучинг, който предлагам. Персоналният тренировъчен коучинг НЕ е просто списък с упражнения, който ще купиш и след дни или седмици ще забравиш.

Нито пък е просто една тренировъчна програма.

С персоналния коучинг с мен започваш с тренировките веднага и ставаш по-добър в изпълнението на упражненията с всяка изминала тренировка. Защото аз ще съм с теб, ще те следвам и ще ти давам насоки през цялото време.


Какво получаваш?

📰Изготвяне на напълно индивидуален тренировъчен режим

📅 Стриктно следене на техниката ти на изпълнение на упражненията в рамките на 30 дни. Изпращаш ми видеа от всяка тренировка, анализирам техниката ти и ти давам ясни и конкретни насоки, които да приложиш още в следващата тренировка

👩‍🏫60-минутна консултация по телефона с мен, в която ще обсъдим всичко относно тренировъчната програма

📲 Индивидуален чат с мен, в който може да ми задаваш всякакви въпроси, свързани с тренировки и движение

📝Корекции по програмата в рамките на 30 дни, свързани с напасване на тежести, заместване на упражнения с други и т.н.

🥗 Хранително обучение „Основи на храненето“ (по желание на клиента)

Или си запиши час за безплатна първоначална консултация с мен.

Ако все още не си сигурен дали тази услуга е за теб и имаш въпроси, нека поговорим. 

Консултацията не е директно обвързана с покупка. В рамките на 30 минути ще обсъдим всичко, което те интересува относно персоналния коучинг и сам ще прецениш дали би искал да работим заедно.

Какво ще постигнеш?

С този напълно индивидуален онлайн коучинг, не само ще започнеш да тренираш редовно, но и ще тренираш правилно. Защото аз ще бъда до теб и ще ти давам напътствия за всяка тренировка.

В рамките само на един месец, ще изградиш навика да тренираш няколко пъти седмично, ще се научиш как се изпълняват повечето фитнес упражнения и за първи път ще се чувстваш уверен, че знаеш и можеш да тренираш правилно.

Ще подобриш значително техниката си, а ако тренираш вкъщи, ще оползотворяваш времето и пространството за тренировки по много по-ефективен начин. Всичко това в дългосрочен план ще ти помогне да стегнеш и оформиш тялото си, да си по-силен, издръжлив и с повече енергия. 

Повреме на този интензивен 30-дневен тренировъчен коучинг с мен, ще ти помогна да:
✅ изградиш навик да тренираш редовно
✅ подобриш значително физическата си форма
✅ усвоиш нови умения в залата
✅ подобриш техниката си дори на най-сложните упражнения
✅ станеш по-уверен в себе си и вече да не се притесняваш или срамуваш в залата
✅ се храниш по-добре, в зависимост от целта ти

Аз съм до теб във всяка тренировка

Най-важната част от работата ми с клиенти онлайн е да им помогна да подобрят техниката си при всяка една тренировка. Освен че ставаш по-добрър в изпълнението на най-различни упражнения, подробните насоки, които ти давам, ще те направят по-уверен в собствените ти умения в залата. Ще можеш да тренираш напълно самостоятелно и най-важното – ще тренираш правилно.

Както всяка изготвена тренировъчна програма, така и обратната връзка от мен е напълно индивидуална и съобразена спрямо нуждите на трениращите. Всеки клиент получава подробна обратна връзка от мен след всяка направена тренировка. По този начин дори и само в рамките на 30 дни, ще ти помогна да прогресираш от „начинаещ“ до „средно-напреднал“ в изпълнението на конкретно упражнение. А ако вече си достатъчно напреднал в залата, ще ти помогна да оправим дребните грешки, които може би сам не успяваш да забележиш.

Често задавани въпроси

Да, тази 8-седмична коучинг програма е само за жени, които или вече тренират във фитнес зала или тепърва искат да започнат да тренират във фитнеса. Целта на програмата е да ти помогна да свикнеш да използваш уредите и оборудването в залата, така че да си наясно кое за какво е и да не се чудиш и притесняваш.

Разбира се! Коучинг програмата е отворена за всяка една жена, която вече тренира или тепърва иска да започне да го прави. Ще ти бъде изготвен индивидуален тренировъчен план, който да съответсвта на твоите нужди, цели и предишен опит (ако имаш такъв) с тренировките.

Ако очакваш бързи и лесни резултати, тази програма не е за теб. Да, за 8 седмици можеш да постигнеш видими резултати – да си по-стегната и оформена, но имай предвид, че промяната на телесната структура е процес, който отнема време и изисква работа и постоянство.  Тази коучинг програма ще ти даде една сигурна основа, от която ще можеш да награждаш. Ако си готова да положиш усилия в залата, както и да промениш навиците си на хранене, така че дългосрочно да постигнеш резултатите, които искаш, ще се радвам да работим заедно. Това, което мога да ти гарантирам е, че след края на тази коучинг програма, ще ди два пъти по-сиилна и издръжлива. Ще знаеш как да структурираш храненията си за деня, така че да не си постоянно гладна. Ще се научиш да усещаш сигналите на тялото си за глад и ситост. И най-важното: ще подобриш храненето си, без да следваш конкретен рестриктивен хранителен режим, както при повечето подобни програми.

Да, местата са ограничени. 

Датите за следващото издание на програмата Фитнес за жени ще бъдат обявени през януари 2024г.

Твоят План Individual в 4 стъпки

Стъпка 1

Попълване на въпросник
След успешно направена поръчка през сайта, ще получиш по имейл Въпросник, който трябва да попълниш и изпратиш. Така ще разбера повече за теб - какви са твоите цели и какъв опит имаш с тренировките.

Стъпка 2

Изготвяне на режим
В рамките на 7 дни от попълването на въпросника, ще получиш своя индивидуален тренировъчен план, който включва всички тренировъчни дни с брой серии, повторения, необходимо оборудване, както и видео туториъл за всяко упражнение.

Стъпка 3

Персонална консултация
След като получиш своята тренировъчната програма, ще се уговорим за удобен ден и час за да проведем консултацията. На нея ще се запознаем, ще ми разкажеш повече за себе си и ще обсъдим програмата в детайли и всякакви въпроси, които имаш.

Стъпка 4

Онлайн коучинг
В рамките на 30 дни от получаването на тренировъчния план, ми изпращаш видеа от твоите тренировки, а аз ти давам редовна обратна връзка. Коригираме техниката ти, както и оборудване и тежести при необходимост. Отговарям на всички твои въпроси в индивидуален чат.

Имаш въпроси?

Можеш да ми изпратиш имейл на 📧 tsvetifit.bg, да ми пишеш директно в Instagram/Facebook @tsvetifit или да се запишеш за безплатна консултация. 

Абонирай се за получаване на имейл известия